Vissa dagar går det riktigt bra!

Vissa dagar går det riktigt bra! Ja, att försöka sluta röka förstås. I dag är det min 51:a rökfria dag. Jag har länge tänkt att jag borde sluta, men liksom inte kommit mej för tidigare. Men så tog jag ett beslut på min 68:e födelsedag i somras, den 14 augusti. Jag tänkte börja lite försiktigt genom att som man säger ”trappa ner”. och försöka röka lite mindre för att till slut helt upphör med den last som jag hängivit mig åt i mer än 40 år.

Nu kan man naturligtvis fråga sig vem eller vilka som skulle tänkas vara intresserade av ett så i högsta grad personligt lidande som detta handlar om. Självförvållat till 100 %! Kretsen av intresserade är knappast särskilt stor men mitt skrivande håller ju mej upptagen, får tiden att gå och ett har jag i allafall lärt mej de här veckorna jag varit rökfri. Det är viktigt att hålla sej sysselsatt.
Som t.ex.att Läsa, skriva räfsa löv, ta promenader med familjens Weatenterrier Mischa. Detta sammantaget hjälper mej att klara den ena rökfria dagen efter den andra.